modrin_logotip

Piknik Mladinske knjige – Zbilje

Sobota, 24. september 2022, je bil posebej živahen dan za Mladinsko knjigo. Več kot 180 se nas je dobilo na prireditvenem prostoru o Zbiljski rivieri. Na pikniku smo se zabavali, družili in dražili do trde teme.

Zaposleni smo se spet dobili in si povedali, kaj je novega. Vzpostavljali, obnavljali in utrjevali smo medsebojna prijateljstva, zavezništva in znanstva. V kratkem nagovoru je predsednica uprave izpostavila: “Ni dovolj, da v skupnosti povezujemo uporabnike in ustvarjalce, najprej se moramo povezati mi, zaposleni!”

Boštjan Napotnik ni izvrsten samo v vlogah napovedovalca in povezovalca, pač pa tudi avtorja. Med drugim nam je jasno in glasno obljubil svojo tretjo knjigo. Tudi sicer je med nas brezsramno širil svojo hudomušno in živahno energijo.

Z bučnim naplavzom smo na oder pospremili svoje sodelavke in sodelavce, ki smo si jih postavili za vzor. Poosebljajo vrednote, ki smo jim zavezani v Mladinski knjigi.

Marija Funtek je za izvrstno organizacijo dogodka prejela šopek in priznanje.
Veliko smo se smejali tudi Adiju in z Adijem Smolarjem: “Nihče me v svojo sredino še ni povabil zaradi videza, vsi samo zaradi vsebine.” Nam je bilo zagotovo všeč oboje. Plesali smo dolgo v noč, zato se zahvaljujemo pobudnikom, organizatorjem, snovalcem in izvajalcem našega piknika, ki so se izvrstno odrezali. Kapo dol!

Poglejte celotno fotogalerijo z dogodka!